Učilište Cibalae

Adresa: Vatrogasna 5, Vinkovci
Telefon: 032/331-078
FAX: 032/331-047
Mobitel: 099/2169-217
Mobitel: 097/7921-625
E-mail: cibalae.vk@gmail.com

Izbornik


Keramičar/ka Oblogač/ica

UVJETI ZA UPIS


Za upis u program stjecanja srednje stručne spreme polaznik/ca mora imati završenu osnovnu školu i liječničko uvjerenje o sposobnosti obavljanja poslova.
Za upis u program prekvalifikacije za zanimanje građevinski/a polaznik/ca mora imati završenu srednju školu i liječničko uvjerenje o sposobnosti obavljanja poslova.
Za polaznike/ice koji/e se upišu u program prekvalifikacije izvršit će se uvid u svjedodžbe te nastavne planove i programe vrste škole koju su prethodno završili. Pri tom uvidu utvrditi:
o razlike i dopune opće obrazovnih sadržaja koje polaznik/ca treba polagati
o razlike i dopune strukovnih sadržaja koje polaznik/ca treba polagati
o praktični dio nastave koju polaznik/ca treba obaviti

Prije početka izvođenja nastave svaki polaznik/ca dobiva Odluku o razlikovnim i dopunskim ispitima, iz kojeg je vidljivo koji mu se predmeti priznaju i koje obveze ima u svezi svladavanja programa prekvalifikacije.

ZNANJA I VJEŠTINE KOJE POLAZNIK DOBIVA ZAVRŠETKOM PROGRAMA


o provesti izvedbu podne podloge od mortova ili namaza prema predviđenim projektima
o provesti izvedbu keramičkih obloga podova, zidova i sanitarnih ili drugih ugradbenih elemenata opreme postupkom lijepljenja ili polaganja u propisanom mortu
o provesti izvedbu specijalnih vrsta keramičkih obloga za bazene, spremnike, medicinske kupke, laboratorijska korita te specijalnih vrsta keramičkih podova sa S - zaštitom
o prepoznati osjećaj odgovornosti za racionalno korištenje materijala, energije i zaštitu okoliša

Obrazovna ustanova


Obrazovanje

Učilište Cibalae - Ustanova za obrazovanje odraslih nudi svojim polaznicima paletu obrazovnih programa odobrenih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH i po završetku programa dobivaju javne isprave.

Oblik nastave je redovita i konzultativno-instruktivna nastava. Ostali obrazovni programi realiziraju se kroz tečajeve i po završetku se dobivaju potvrde o završetku tečajeva.

Kontaktirajte nas

Adresa: Vatrogasna 5, Vinkovci
Telefon: 032/331-078
FAX: 032/331-047
Mobitel: 099/2169-217
Mobitel: 097/7921-625
E-mail: cibalae.vk@gmail.com

Vizualni dizajn: lokka

Izrada stranice:D.M.T. Softver